Kid: Et imponerende retaileventyr | Paretopodden

Interiørkjeden Kid leverte nok et kvartal over forventningene i Q1. Hvordan får de det til når annen retail sliter? Hør Kid-sjef Anders Fjeld i Paretopodden med Sebastian Baartvedt.

Del med andre

Pareto Securities

No

Retail- og interiørkjeden Kid rapporterte imponerende Q1-tall i dag, og i Paretopodden dykker vi dypere ned i Q1 spesifikt og hvordan Kid jobber for å levere de sterke resultatene i en hverdag hvor veldig mange innenfor retailbransjen sliter.

Kjøpet av Hemtex i 2019 og utvikling av nye konsepter uten å miste kjernevirksomheten på veien har vært viktige drivere, og med aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt snakker Fjeld også om en voksende netthandel, hvordan selskapet tenker rundt netthandel vs. fysisk butikk, og hvorfor konkurranse gjør deg bedre.

Som aksjehandelskunde hos oss kan du lese våre Kid-analyser og alle retail-analyser i handelsplattformen vår.

Lær mer om analysetilbudet vårt.

Lytt til Paretopodden-episoden via Spotify, Apple Podcasts eller her:

Laster inn...

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES