Lær mer om finansmarkedene i sommer med Paretopodden

Bruk sommeren til å utvide kunnskapen om finansmarkedene og enkeltaksjer på Oslo Børs. Lytt til det siste halvårets episoder av Paretopodden med aksjemegler Sebastian Baartvedt.

Del med andre

Mann som snakker i en radiomikrofon

Pareto Securities

No

De siste månedene har Paretopodden hatt besøk av en rekke spennende selskaper og våre egne analytikere.

Ta med deg Paretopodden på ferien, til stranden eller på vei til jobb, og utnytt sommeren til å lære mer om selskapene og sektorene vi har diskutert i podcasten.

Abonner på Paretopodden hos Spotify eller Apple Podcast.

Oljemarkedet og norske aksjer etter nyheter fra OPEC og IEA

Våre analytikere følger det globale energimarkedet tett og har analysedekning på ca. 15 E&P-aksjer i Norge og internasjonalt. Energianalytikerne Tom Erik Kristiansen og Herman Zahl går gjennom det siste i oljemarkedet og ser på blant annet det nylige OPEC+-møtet, IEAs årlige oljemarkedsrapport og hva vi venter for Vår Energi og Aker BP nå:

Shipping: Aldri et kjedelig øyeblikk

Etter nesten 500 prosents oppgang for shippingindeksen på Oslo Børs de siste fem årene men et par røde uker i juni, gir Pareto's analysesjef og shippingorakel Eirik Haavaldsen og aksjemegler Sebastian Baartvedt en statusoppdatering på shippingmarkedet og de forskjellige undersektorene vi dekker:

Klaveness Combination Carriers: Why sail empty-handed?

KCC-sjef Engebret Dahm og shippinganalytiker August Klemp diskuterer hva som differensierer Klaveness fra andre rederier, markedsbildet og ESG-vinkelen:

Sjømat: Oppsummering av årets viktigste sjømatkonferanse og sentrale trender i sektoren

Sjømatanalytiker Sander Lie gir det viktigste innen lakseoppdrett, landbasert og nye teknologier fra vår årlige sjømatkonferanse North Atlantic Seafood Forum i Bergen:

Kid: Et imponerende retaileventyr

I Q1 kom Interiørkjeden Kid med nok et kvartal over forventningene. Hvordan får de det til når annen retail sliter?

Volue: Voksende og lønnsom markedsleder for kraftteknologi

Hvordan skal kraftteknologiselskapet Volue bli den ledende softwaretilbyderen til det europeiske energisystemet innen 2030? CEO Trond Straume gir en innføring til de tre undersegmenetene energi, strømnett og infrastruktur, og hvordan selskapet skal bli den ledende softwaretilbyderen til det europeiske energisystemet innen 2030.

Volatilitet i konsum: Vår analytiker om Orkla, Europris, Kid, Sats og Komplett

Konsumanalytiker Joachim Huse oppsummerer Q1 for konsum- og retailsektoren på Oslo Børs. Hva har skjedd siden pandemien, hvorfor er feltet så spredt, og hvordan er utsiktene nå som kjøpekraften skal opp?

Cheffelo: Vekstmodus for eieren av Adams Matkasse og Godtlevert

Cheffelo (tidligere LMK Group) står bak kjente matkassemerker som Linas Matkasse, Godtlevert og Adams Matkasse. CEO Walker Kinman gjester Paretopodden og forteller om markedet for matkasser, kundebasen og hvordan de skal videreføre veksten i Norden.

Magnora: En solskinnshistorie

Få fornybarselskaper kan skryte av å ha en høyere verdi i dag enn under boomen i 2021, men Magnora er et bevis på at det har vært mulig å skape aksjonærverdier selv gjennom volatile og krevende markeder. Hør fornybaranalytiker Kari Eide Hartvedt med Magnora-CEO Erik Sneve:

Tech: AI-rally, fra vekst til lønnsomhet og norske techselskaper inn i 2024

Techanalytiker Olav Rødevand oppsummerer 2023 i TMT-sektoren og hva vi venter inn i 2024.

Pexip: Videosoftware til verdenskjente aktører

Hør Pexip-CEO Trond Johannessen og CFO Øystein Hem i videokonferanseselskapet Pexip om reisen, hvordan AI kan brukes hos Pexips kunder og hvorfor en av de største konkurrentene nå er blitt en partner:

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES