Oljemarkedet og norske aksjer etter nyheter fra OPEC og IEA

Energianalytikerne Tom Erik Kristiansen og Herman Zahl diskuterer oljemarkedet i etterkant av OPEC+-møtet og IEAs årlige oljerapport, og ser på siste tids utvikling i Vår Energi og Aker BP sammen med Sebastian Baartvedt i Paretopodden.

Del med andre

No

Våre analytikere følger det globale energimarkedet tett og har analysedekning på ca. 15 E&P-aksjer i Norge og internasjonalt. Energianalytikerne Tom Erik Kristiansen og Herman Zahl går gjennom det siste i oljemarkedet og ser på blant annet det nylige OPEC+-møtet, IEAs årlige oljemarkedsrapport og hva vi venter for Vår Energi og Aker BP nå.

All analysedekningen vår finner du som Pareto-kunde i handels- og analyseplattformen for kunder.

Lytt til episoden via Spotify, Apple Podcast eller her:

11. og 12. september holder vi for 31. gang vår årlige Energikonferanse med ca. 170 selskaper og 2000 investorer og energieksperter i Holmenkollen i Oslo. Lær mer om konferansen.

Laster inn...

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES