Shipping: Aldri et kjedelig øyeblikk

Analysesjef og shippinganalytiker Eirik Haavaldsen oppsummerer det viktigste innen tank, tørrbulk, bilfrakt, kjemikalie, LPG og LNG med aksjemegler Sebastian Baartvedt i Paretopodden.

Del med andre

August Klemp, Engebret Dahm og Sebastian Baartvedt

Pareto Securities

No

Etter nesten 500 prosents oppgang for shippingindeksen på Oslo Børs de siste fem årene men et par røde uker i juni, gir Pareto's analysesjef og shippingorakel Eirik Haavaldsen og aksjemegler Sebastian Baartvedt en statusoppdatering på shippingmarkedet og de forskjellige undersektorene vi dekker.

Lytt til episoden via Spotify, Apple Podcast eller her:

Vi dekker ca. 30 shippingaksjer notert i Norge og USA, og publiserer jevnlige analyserapporter og markedskommentarer. Les alle våre shippinganalyser her (for aksjehandels- og analysekunder).

Ikke kunde ennå? Se hva vi kan tilby innen aksjehandel og -analyse for norske privatkunder.

Lytt også til våre andre shippingepisoder:

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES