Nyhet: Spar månedlig i fond - nå med automatiske trekk

Nå kan du spare i fond automatisk med en spareavtale og enkelt kombinere aksjeinvesteringer med en langsiktig fondsportefølje. Med en spareavtale kan du månedlig investere i populære aksje-, rente- eller indeksfond.

Del med andre

Pareto Securities

No

Over halvparten av nordmenn har en månedlig spareavtale, og ifølge AksjeNorge sparer gjennomsnittsnordmannen ca. 950 kroner i måneden, hvorav en stor andel går til fondsinvesteringer. Langsiktig sparing bidrar til å jevne ut risiko og regelmessige investeringer kan potensielt øke avkastningen din over tid.

De fleste kundene våre kombinerer investeringer i enkeltaksjer med en langsiktig fondsportefølje. For kunder som ønsker å jevnlig spare i fond lanserer vi nå automatiske spareavtaler i fond med månedlig trekk.

Spar til deg selv eller andre - du kan også opprette månedlige fondskjøp for andre kontoer du har tilgang til.

Slik oppretter du en spareavtale

siden for månedlig fondssparing i handelsplattformen vår kan du opprette spareavtaler.

  1. Sett sparebeløp og konto du ønsker å ha fondene dine på
  2. Velg fondene du ønsker å ha i spareavtalen
  3. Gå over og juster prosentfordeling mellom fond
  4. Klikk «lagre spareavtale» og spareavtalen er opprettet

Du kan enkelt endre spareavtalen din i etterkant og pause den når du ønsker.

Minstebeløp og trekkdato for spareavtalen

Det er kostnadsfritt å opprette en spareavtale, og du kan opprette så mange avtaler du ønsker. Minstebeløpet i en spareavtale er 500 kr per fond. Du kan fritt velge et større beløp per fond og ulik fordeling mellom fondene i spareavtalen. Vi har en fast plattformavgift på 0,20 % på alle fond, og tar ingen kjøps- eller salgsomkostninger for handel i fond. Her kan du lese mer om prismodellen vår for fond.

Trekk foregår direkte fra en ekstern konto den 25. hver måned. Du kan selv velge hvilken ekstern konto du ønsker at skal trekkes fra. Du kan legge til eller endre bankkonto for trekk under «Min profil», «Avtaler» og «Registrering av bankkonto (Bankfullmakt)». Vær oppmerksom på at det kan ta opptil to virkedager før kontoen er registrert, så pass på å være ute i god tid før trekkdatoen.

Om du ikke har dekning på den eksterne kontoen vil trekket pauses til neste måned. Du har også mulighet til å pause avtalen en måned, endre fondsutvalget i avtalen og justere beløpet i en spareavtale fortløpende, men du kan ikke endre kontoen og trekkontoen til en eksisterende spareavtale.

Normalt vil det ta et par dager før fondsandelene er på konto fra trekket er gjort.

Fondsutvalg: De mest populære aksje-, indeks- og rentefond

Utvalget av fondene for månedlig sparing er basert på våre mest populære aksje-, indeks- og rentefond. Der hvor vi har flere andelsklasser i samme fond, har vi valgt fondet med lavest totalkostnad. To ganger i året vil vi gjennomgå og potensielt oppdatere fondsutvalget.

Samle aksje- og fondsporteføljen din hos oss

I vår handels- og analyseplattform kan du handle aksjer i 16 globale markeder og investere i over 300 fond i tillegg til å samle og ha oversikt over alle dine investeringer. Du kan også benytte fondsporteføljen din som sikkerhet ved belåning.

Aksjetrading hos et ledende nordisk meglerhus

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene som fullservice nordisk meglerhus gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Disclaimer:

Dette innlegget inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i dette innlegget.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES