Volatilitet i konsum: Vår analytiker om Orkla, Europris, Kid, Sats og Komplett

Konsumanalytiker Joachim Huse oppsummerer Q1 for konsum- og retailsektoren på Oslo Børs i Paretopodden. Hva har skjedd siden pandemien, hvorfor er feltet så spredt, og hvordan er utsiktene nå som kjøpekraften skal opp?

Del med andre

Pareto Securities

No

Aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt og vår konsumanalytiker Joachim Huse tar retailsektoren under lupen i nyeste epsiode av Paretopodden. Sektoren har sett en enorm volatiliet og store variasjoner mellom de forskjellige selskapene og undersektorene. I episoden ser de blant annet nærmere på Orkla, Europris, Kid, Sats, Komplett og hva som blir viktig å følge med å fremover.

Som aksjehandelskunde hos oss kan du lese konsum- og retailanalysene våre i handelsplattformen for kunder.

Lær mer om analysetilbudet vårt.

Lytt til episoden via Spotify, Apple Podcasts eller her:

Kid og adm. dir. Anders Fjeld gjestet også nylig Paretopodden og fortalte om Q1-utviklingen, netthandelsvekst og netthandel vs. fysisk butikk. Episoden finner du her:

Laster inn...

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Laster inn...

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES