Volue: Voksende og lønnsom markedsleder for kraftteknologi | Paretopodden

Hvordan skal kraftteknologiselskapet Volue bli den ledende softwaretilbyderen til det europeiske energisystemet innen 2030? CEO Trond Straume gjester Paretopodden med aksjemegler Sebastian Baartvedt.

Del med andre

Pareto Securities

No

Volue er et av Norges største softwareselskaper med over 800 ansatte og 2500 kunder spredt over 40 land. Selskapet rapporterte nylig Q1-tall, og i Paretopodden gir Volue-sjef Trond Straume en innføring i hva Volue egentlig gjør, hva som ligger i de tre undersegmenetene energi, strømnett og infrastruktur, og hvordan selskapet skal bli den ledende softwaretilbyderen til det europeiske energisystemet innen 2030.

I podcastepisoden diskuterer de også hvorfor en churn på kun 1,9 prosent og en NRR på 107 prosent er sentralt, hvor diversifisert kundebasen er, og samarbeidene med gigantene Enel og Iberdrola.

Som aksjehandelskunde hos oss kan du lese Volue-analysene våre og all tech- og fornybar-dekning i handelsplattformen vår. Lær mer om analysetilgangen du kan få som aktiv aksjehandelskunde hos oss.

Lytt til Paretopodden-episoden via Spotify, Apple Podcasts eller her:

Laster inn...
Laster inn...

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES