Nyheter


 • Mann som snakker i en radiomikrofon
  Lær mer om finansmarkedene i sommer med Paretopodden
  Bruk sommeren til å utvide kunnskapen om finansmarkedene og enkeltaksjer på Oslo Børs. Lytt til det siste halvårets episoder av Paretopodden med aksjemegler Sebastian Baartvedt.
  Read more


 • Oljemarkedet og norske aksjer etter nyheter fra OPEC og IEA
  Energianalytikerne Tom Erik Kristiansen og Herman Zahl diskuterer oljemarkedet i etterkant av OPEC+-møtet og IEAs årlige oljerapport, og ser på siste tids utvikling i Vår Energi og Aker BP sammen med Sebastian Baartvedt i Paretopodden.
  Read more
  AKRBP, VAR

 • August Klemp, Engebret Dahm og Sebastian Baartvedt
  Shipping: Aldri et kjedelig øyeblikk
  Analysesjef og shippinganalytiker Eirik Haavaldsen oppsummerer det viktigste innen tank, tørrbulk, bilfrakt, kjemikalie, LPG og LNG med aksjemegler Sebastian Baartvedt i Paretopodden.
  Read more


 • Volatilitet i konsum: Vår analytiker om Orkla, Europris, Kid, Sats og Komplett
  Konsumanalytiker Joachim Huse oppsummerer Q1 for konsum- og retailsektoren på Oslo Børs i Paretopodden. Hva har skjedd siden pandemien, hvorfor er feltet så spredt, og hvordan er utsiktene nå som kjøpekraften skal opp?
  Read more
  KID, ORK, KOMPL, EPR, SATS


 • Capsol Technologies noteres på Oslo Børs: Emisjon mot retailkunder
  Karbonfangstselskapet Capsol Technologies opplistes til Oslo Børs og gjennomfører en emisjon mot retailkunder. Finn relevant informasjon om transaksjonen samt link til prospekt, tegningsblankett og online-tegning her
  Read more
  CAPSL


 • Volue: Voksende og lønnsom markedsleder for kraftteknologi | Paretopodden
  Hvordan skal kraftteknologiselskapet Volue bli den ledende softwaretilbyderen til det europeiske energisystemet innen 2030? CEO Trond Straume gjester Paretopodden med aksjemegler Sebastian Baartvedt.
  Read more
  VOLUE

 • Aksjegraf med candle sticks
  Styr risikoen med stop-loss - nå også i Europa
  Hos Pareto Securities kan du risikostyre posisjonene dine med et utvalg stop-loss-ordre, og nå kan du også legge stop-loss på de europeiske børsene, i tillegg til i USA og de nordiske markedene. Se hvordan du kan bruke stop-loss i tradingen din.
  Read more


 • Kid: Et imponerende retaileventyr | Paretopodden
  Interiørkjeden Kid leverte nok et kvartal over forventningene i Q1. Hvordan får de det til når annen retail sliter? Hør Kid-sjef Anders Fjeld i Paretopodden med Sebastian Baartvedt.
  Read more
  KID

 • Når bør du bruke algoritmer til aksjehandel?
  Når bør du bruke algoritmer til aksjehandel?
  Algoritmer er et nyttig verktøy for å utføre større eller mer komplekse ordre i aksjemarkedet. Se hvilke situasjoner det kan lønne seg å bruke algoritmer og spesifikke ordretyper for å redusere transaksjonsrisiko.
  Read more


 • Nyhet: Spar månedlig i fond - nå med automatiske trekk
  Nå kan du spare i fond automatisk med en spareavtale og enkelt kombinere aksjeinvesteringer med en langsiktig fondsportefølje. Med en spareavtale kan du månedlig investere i populære aksje-, rente- eller indeksfond.
  Read more