Karriere hos Pareto Securities

Pareto Securities er en kunnskapsbedrift der våre ansatte står sentralt i alt vi gjør. Vi søker hele tiden nye kollegaer med et tankesett og motivasjon for å bli en del av teamet og bidra på laget. Vårt selskap er bygd opp av unge talenter overe flere tiår hvor fokuset er å gi nye kolleger ansvar og muligheter fra første dag.

  • 435 dedikerte ansatte
  • Internasjonale muligheter på tvers av konsernet
  • 12 kontorer i 10 land
  • Ledende posisjon i det nordiske kapitalmarkedet

Er du student og interessert i en karriere innen finans?

Som ung hos Pareto Securities får du fra første dag jobbe tett med senior kolleger og få en unik eksponering ovenfor toppledelsen til våre kunder. Vi har troen på å gi betydelig ansvar fra et tidlig stadie.

Tre menn i kundemøte

Internships

Med vårt internship-program får du verdifull arbeidserfaring og innsikt i det globale finans- og kapitalmarkedet.

Tre Pareto-ansatte i kontorbygg

Fulltidsstillinger

Vi tilbyr fulltidsstillinger innen Research (aksje- og kredittanalyse), salg (egenkapital og rente), Investment Banking og prosjektfinansiering.

Se ledige stillinger

Pareto Securities ønsker å komme i kontakt med både unge nyutdannede og erfarne kandidater som har solide analytiske og kommunikative evner, som er resultatorientert og trigget av tøff konkurranse. Du må være en lagspiller og ha sterk motivasjon til å bidra til laget vårt. Å være megler, analytiker eller investment banker innebærer også at du har den høyeste grad av integritet.

Fant du ingen relevante stillinger?

Vi ønsker fortsatt å høre fra deg!

Bli kjent med våre ansatte

Sebastian Baartvedt fra Pareto Securities

For å lykkes som en megler hjelper det å være nysgjerrig, selvsikker og ydmyk. Dine kolleger vil støtte deg, men det er opp til deg å forme din egen fremtid.

Nancy Leung hos Pareto Securities

Selv om du er fjeset og primærkontakten for investorer, har du en hel hær med dyktige kolleger klare til å hjelpe deg.

Sead Kadric hos Pareto Securities

Det er inspirerende at vi også fokuserer på å finne mindre selskaper som er gründerdrevne og ledet av grunnleggere, slik at de skal kunne vokse og bli store selskaper.

Anton Wester hos Pareto Securities

Som en ung ansatt blir du inspirert av hvordan erfarne kolleger gir deg ansvar slik at du kan utvikle deg på et tidlig stadie.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrering med BankID på 3 minutter.