Paretopodden

I investorpodcasten Paretopodden hører du aksjemegler Sebastian Baartvedt diskutere dagsaktuelle temaer og spennende trender i finansmarkedene med våre aksjeanalytikere, selskapsledelse og relevante bransjeeksperter.

  • Case- og sektorfokusert finanspodcast
  • For aksje- og finansinteresserte
  • Månedlige episoder

Aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt

Sebastian Baartvedt har over 13 års erfaring som aksjemegler og har jobbet ved Pareto Securities’ hovedkontor i Oslo siden 2014. Etter endt skolegang gikk han Hærens Befalsskole før turen gikk videre til Sveits og økonomistudier ved Universitetet i Fribourg.

Sebastian dekker et bredt spekter av kunder i både inn- og utland, og på kundelisten er alt fra long-only-fond, hedgefond og family offices.

Sebastian Baartvedt

Lytt på de nyeste episodene av Paretopodden

Lytt og abonner på Paretopodden på Spotify eller Apple Podcasts.

Disclaimer

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider for mer informasjon og full disclaimer.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrer deg med BankID på 3 minutter.