Investtech hos Pareto Securities

Med teknisk analyse fra Investtech tilgjengelig direkte i handels- og analyseplattformen vår får du tilgang til avanserte grafer på lang og mellomlang sikt. Finn ut mer hva du får med Investtech via Pareto Securities.

Registerer deg på 3 minutter med BankID

  • Konkrete kjøps- og salgsignaler
  • Topp 50-liste over de teknisk mest positive aksjene
  • Avanserte grafer på lang og mellomlang sikt
  • Dagens case og markedskommentarer

Ferdige tekniske analyser på nordiske aksjer

Hos Pareto Securities får du tilgang til abonnementet Investor + Norden med ferdige analyser av alle aksjer i Norden, tilgang til Investtechs modellportefølje og en mengde andre verktøy. Analysene oppdateres daglig med blant annet markedskommentarer, dagens case, børsbarometer og indeksvurderinger.

Investtechs analyser finnes på alle nordiske aksjer i handels- og analyseplattformen vår.

Se videoen hvor CEO Christian Sveen Harto viser tjenesten inne på våre sider.

Vær oppmersom på at Pareto Securities kun videredistribuerer analyser utarbeidet av Investtech. Pareto Securities har ikke gjort endringer i materialet utarbeidet av Investtech. Les mer om analysene fra Investtech.

Slik aktiverer du Investtech på Pareto-kontoen din

Når du aktiverer abonementet får du en bekreftelse på e-post og umiddelbar tilgang til Investtechs tjenester via handelsplattformen vår. Tjenesten koster NOK 299 i måneden, og belastes kontoen din etterskuddsvis.

Christian Sveen Harto

Christian Sveen Harto fra Investtech

For mye informasjon og følelser?

Dagens investorer blir overveldet av informasjonsmengden som i høy hastighet påvirker markedet. Investtechs algoritmer hjelper deg med å legge bort følelsene og gir deg objektive analyser basert på avanserte matematiske og statistiske modeller. Integrert i plattformen til Pareto får du Investtechs daglige oppdaterte analyser av alle aksjer i Norden.

Christian Sveen Harto, daglig leder og CEO i Investtech

Om Investtech

Investtech ble grunnlagt i 1997 og er et ledende norsk selskap innen forskning på adferdsbasert finans og teknisk aksjeanalyse. Investtechs forskningsresultater er tatt i bruk i et beslutningsstøttesystem som analyserer aksjer og andre verdipapirer. Systemet benyttes hver dag av investorer over hele verden.

Logo Investtech

Avanserte matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grunn for analysene og gir objektiv og transparent beslutningsstøtte. Investtech leverer nettbaserte abonnementstjenester til private investorer og har vært en fremtredende leverandør av teknisk aksjeanalyse til finansinstitusjoner, meglerhus og media siden 1999. Kurs, seminarer og webinarer arrangeres både direkte for kunder og i samarbeid med partnere.

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på informasjonssiden.

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrer deg med BankID på 3 minutter.