Pareto Securities' handels- og analyseplattform

Få tilgang til en komplett plattform for aksje- og fondshandel hos Pareto Securities. Her kan du handle på de nordiske børsene og i USA (inkl. før- og etterbørs), og du får tydelig oversikt over din portefølje og dine abonnement.

Registerer deg på 3 minutter med BankID

  • Aksje- og fondshandel i Norden og USA
  • Komplett porteføljeoversikt
  • Algoritmehandel og ulike ordretyper
  • Verktøy for teknisk analyse
  • Nyhetstjenester og aksjeanalyser på over 300 selskaper
  • Smidig og fleksibel valutaveksling

Handle aksjer og fond på de nordiske og amerikanske børsene

I vår handels- og analyseplattform får du oversikt over dine investeringer og du kan rask og effektiv handle på børsene i Norge, Sverige, Danmark, Finland og USA. Ordrelegging gjøres via vår avanserte Smart Order Router (SOR) som sikrer beste pris og volum. Du får kostnadsfri markedsinformasjon og mulighet til realtidskurser og konsolidert ordrebok.

I tillegg til aksjehandel i Norden og USA får du tilgang til ca. 300 verdipapirfond, amerikanske ETF-er, unoterte aksjer og legge ordrer elektronisk i norske OTC (NOTC) og vår egen liste over unoterte aksjer (Pareto OTC). Du kan også få mulighet til å handle obligasjober og delta i prosjektfinansiering i eiendom, shipping og offshore.

Bredt analyse- og nyhetstilbud

Ta informerte investeringsbeslutninger med innsikt fra vårt team med anerkjente aksjeanalytikere. Vi dekker ca. 350 aksjer i Norden og globalt, og publiserer jevnlige selskapsrapporter, sektoranalyser, daglige markedskommentarer og månedlige modellporteføljer. Se hvilke kurtasjeklasser som gir deg analysetilgang.

I tillegg til fundamentale aksjeanalyser kan du holde deg oppdatert i markedet med de siste nyhetene og selskapsoppdateringene fra finans- og bransjemedier som Dagens Næringsliv, TDN Direkt, Finansavisen, E24, NRK, Aftenposten og iLaks, i tillegg til børsmeldinger fra Oslo Børs og Newsweb.

Algoritmehandel og ordre for effektiv trading

Via vår handles- og analyseplattform kan du handle effektiv når du oppdager en mulighet i markedet. Du har tilgang til en rekke ulike ordretyper, slik som fill or kill, fill and kill, stop-loss, at-close og Next Auction. Du har også mulighet til å handle med algoritmer via syv utvalgte algoritmer for å gjøre tradingen din smidigere og redusere transaksjonsrisiko.

Din portefølje- og kontooversikt i realtid

Via handelsplattformen får du realtidsoversikt på alle aksje- og fondsbeholdninger, saldo, porteføljeverdi og disponibelt beløp for handel. Du kan følge med på avkastningen og verdiutviklingen din, og ha kontroll på sluttsedler, skatterapporter og handler.

Inne i plattformen kan du også:

Person som bruker handelsplattformen på en bærbar PC

Lytt til kvartalspresentasjoner via Quartr

For å gjøre det enklere å holde seg oppdatert på aksjeposisjonner og ta velinformerte investeringsbeslutninger har vi integrert rapportpresentasjoner via Quartr direkte i plattformen.

Når vi publiserer en aksjeanalyse tilknyttet kvartalsrapportering, kommer lydopptak av selskapets presentasjon til å ligge tilgjengelig sammen med vår analyserapport. Slik kan du høre selskapet presentere tallene, og samtidig lese våre analytikeres kommentarer på rapporten.

Verktøy for teknisk analyse

Få tilgang til avanserte, men samtidig brukervennlige, grafverktøy for å gjøre teknisk analyse når du er innlogget i handelsplattformen eller via Infront.

Du kan bytte mellom et bredt utvalg graftyper, indikatorer, oscillatorer og tegne direkte i chartet selv. Verktøyene gir annet tilgang til SMA, WMA, Bollinger-bånd, VWAP, MACD, RSI, candlestick charts, Heikin Ashi- og OHLC-diagrammer.

Du kan også abonnere på teknisk analyse fra Investtech som er integrert i handels- og analyseplattformen vår.

Konsolidert ordrebok og Smart Order Router

Vi gir våre kunder en konsolidert ordrebok på alle verdipapirer, som viser ordre på flere markedsplasser enn bare primærmarkedet. For norske aksjer er primærmarkedet Oslo Børs, men det er også betydelig handel i aksjene på andre markedsplasser (MTF-er), i darkpools og i systematic internaliser (SI-er).

Vi legger mye ressurser i å sikre at våre kunder får den beste ordreutførelsen ved hjelp av en såkalt Smart Order Router (SOR). En SOR er en avansert algoritme som sender ordre til flere alternative markedsplasser (MTF-er) og hele tiden søker etter tilgjengelig volum og beste kurser i markedet.

Gjennom oversiktene våre over siste handler i markedet kan du se handler på andre markedsplasser enn bare primærmarkedet.

Handler du aksjer aktivt, og vil høre hva vi har å tilby deg?

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg som trader.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrering med BankID på 3 minutter.