Obligasjonshandel

Hos Pareto Securities får du som privatkunde mulighet til å handle obligasjoner i sekundærmarkedet, i tillegg til å delta i obligasjonsemisjoner i primærmarkedet.

Registerer deg på 3 minutter med BankID

  • Markedsledende posisjon i High Yield-markedet
  • Analysedekning på over 100 utstedere
  • Mulighet til å delta i obligasjonsemisjoner

Handle obligasjoner hos Pareto Securities

Pareto Securities er markedsledende i det nordiske High Yield-markedet og tilbyr handel, analyse og Investment Banking-tjenester innen både High Yield- og Investment Grade-obligasjoner.

Våre obligasjonsmeglere har et globalt nedslagsfelt med hovedkontor i Oslo og et stort distribusjonsnettverk i Norden, USA, Tyskland, Sveits, Storbritannia og Singapore. Hos oss kan du som privatkunde delta i obligasjonsemisjoner på primærmarkedet i tillegg til å handle obligasjoner i sekundærmarkedet.

Få tilgang til kredittanalyser og indikative kurser

Våre kredittanalytikere dekker rundt 200 obligasjoner på tvers av omtrent 120 selskaper innen et bredt spekter av sektorer. I vår handels- og analyseplattform kan du lese alle våre analytikeres obligasjonsanalyser i tillegg til daglige, ukentlige og månedlige High Yield-oppdateringer. Våre obligasjonsmeglere gir daglige indikative kjøps- og salgskurser på over 200 obligasjoner i det nordiske High Yield-markedet.

Handler du obligasjoner og vil vite hva Pareto Securities kan tilby deg?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg innen obligasjonshandel.

Merk imidlertid at investeringer i enkeltobligasjoner bør være i størrelsesordenen 1 million kroner eller mer. Ved mindre investeringer er rente-/obligasjonsfond bedre egnet.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrering med BankID på 3 minutter.