VERDIPAPIRHANDEL

Stort utvalg for dine investeringer

Hos Pareto Securities får du en samlet løsning for dine investeringer. Lær mer om tilbudet vårt innen verdipapirhandel.

Aksjehandel på nett

Få tilgang til aksjeanalyser, personlig meglerkontakt, teknisk sofistikerte handelsverktøy og vår transaksjonsflyt som et uavhengig meglerhus med investment banking-virksomhet. Lær mer om hva vi kan tilby deg som privatinvestor hos oss.

Trading og avansert aksjehandel

Som trader de mest avanserte verktøyene og tilgang til "state-of-the-art" infrastruktur.​​ Nyt godt av raske markedstilkoblinger, tilgang til størst mulig likviditet og beste pris på store ordrer.

Handel i utlandet

Bygg din internasjonale portefølje hos Pareto Securities med handel av aksjer og verdipapirer i 16 markeder globalt. Gå heller ikke glipp av de store kursbevegelsene i før- og etterbørshandelen i USA.

Handle unoterte aksjer

Handle unoterte aksjer digitalt via vår handels- og analyseplattform. Vi er blant de største på handel i norske OTC-aksjer, og har fordel av et stort internmarked.

Invester i fond

Invester og spar i ca. 300 fond over hele verden, i en rekke kategorier. Hos oss betaler du 0,2 % i plattformavgift uavhengig av type fond.

Invester i ETF-er

Velg blant tusenvis av Exchange Traded Funds (ETF-er) og få eksponering mot ulike sektorer, geografier og aktivaklasser. Du handler ETF-er på samme måte som du handler aksjer.

Obligasjonshandel

Som privatkunde har du mulighet til å både handle obligasjoner i sekundærmarkedet og å delta i obligasjonsemisjoner i primærmarkedet via oss.

Prosjektfinansiering

Vi er en ledende aktør innen finansiering av prosjekter på områder slik som eiendom, shipping, offshore og energi. Finn ut mer om hvordan du kan investere i prosjekter.

Prisliste

Se oversikten over våre priser.