Trading og avansert aksjehandel

Vil du ha tilgang til størst mulig likviditet og beste pris på store ordrer eller er bekymret for "latency" og trenger raske markedskoblinger? Hos Pareto Securities får du som trader de mest avanserte verktøyene og tilgang til "state-of-the-art" infrastruktur.​​

Registerer deg på 3 minutter med BankID

  • Trading-terminaler med avansert funksjonalitet
  • Stort utvalg av børser, MTFer og "Systematic Internaliser"
  • Benytt deg av et bredt tilbud av algoritmer
  • Personlig service og skreddersydde priser

Sikre beste ordreutførelse med Smart Order Routing

Når du handler hyppig er det viktig å ha en plattform som gir deg mulighet til å handle raskt, effektivt og med optimal utnyttelse av markedsmulighetene. En av våre viktigste roller som meglerforetak er å sikre best pris til våre kunder. Det gjør vi via vår avanserte Smart Order Router (SOR), som ved å ha tilgang til majoriteten av likviditet i markedet sikrer beste pris og antall ved ordreutførelse.

Få tilgang til markedet med trading-terminaler med avansert funksjonalitet

Vi tilbyr handelsløsninger tilpasset dine behov som trader: Infront Active Trader, Web Trader og Infront Mobile.

Infront Active Trader er utviklet for den aktive privatinvestoren som vil ha det beste verktøyet for å overvåke markedet og utføre ordre. Du får tilgang til en mengde avanserte funksjoner slik som click-trading, som gir deg mulighet til å lynraskt legge, endre og slette ordrer i ordreboken med ett klikk. Du får også rask tilgang til realtidskurser, trading, avanserte grafer og algoritmer.

Bruk ditt nåværende handelssystem for å sende dine handler til oss
Du kan enkelt legge til Pareto Securities som megler i de fleste handelssystemer som støtter FIX, som Infront Pro og Bloomberg EMSX.

trading-terminaler

Forenklet trading med algoritmehandel

Få tilgang til sofistikerte algoritmer for ordreutførelse – selvbetjent eller via våre sales traders som kjenner markedet i detalj, har stor tilgang på likviditet og profesjonelle verktøy. Velg blant ulike algoritmer avhengig av ordretype, markedsforhold, og hvor aggressiv du ønsker å være i markedet. Via våre handelstjenester kan du selv handle med algoritmene "Over the day", Participation-algoritmer, "Darkpool", "VWAP" og "Stealth".

Delta i førhandelen og etterbørshandelen i USA

Du vil ikke gå glipp av de tidvis store kursbevegelsene i før- og etterbørshandel i USA. Hos oss kan du kan ta del i kurssvingningene på Wall Street fra klokken 10:00 før børsåpning til 22:55 etter børsstenging via alle våre handelsplattformer.

Gateskilt av Wall Street

Verktøy for teknisk analyse

Hvis du benytter teknisk analyse har våre handelstjenester integrerte verktøy for avanserte grafverktøy til teknisk analyse. Når du er innlogget i handelsplattformen vår, Infront Web Trader eller Infront Active Trader kan du bytte mellom ulike graftyper, indikatorer, oscillatorer og tegne direkte i grafen. Du får blant annet tilgang til SMA, WMA, Bollinger-bånd, VWAP, MACD, RSI, candlestick charts, Heikin Ashi- og OHLC-diagrammer. Se alle de forskjellige grafverktøyene og alle indikatorene du kan benytte.

Du kan også abonnere på ferdige tekniske analyser på nordiske aksjer fra Investtech, som er integrert i handels- og analyseplattformen vår.

Personlig service fra erfarne aksjemeglere

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg som trader.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Skreddersydde priser for deg som trader

Kurtasjeklassene Pareto Trader og Pareto Premium er skreddersydd for de mest aktive.

 

Kurtasjeklasse

Passer deg som

Krav


Pareto Trader

handler aktivt i aksjer på daglig basis

Minst 50 sluttsedler i måneden

Finn ut mer

Pareto Premium

handler daglig og følger markedet aktivt

Minst 20 sluttsedler i måneden

Finn ut mer

Du kan også få skreddersydde priser og betingelser basert på ditt handelsmønster. Eksempelvis kan du få samlekurtasje på all elektronisk handel i løpet av en handelsdag. Kontakt oss via skjemaet høyere oppe på siden for en snakk om løsningene som kan passe for deg.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrer deg med BankID på 3 minutter.