Pareto Securities' månedsportefølje

Vår norske modellportefølje har slått Hovedindeksen på Oslo Børs hvert år siden 2008.

Hver måned kan du følge hvilke aksjer som vårt analyseteam løfter frem. Sørg for å abonnere på nyhetsbrevet vårt for å få oppdateringene først.

  • Oppdateres hver måned
  • 6-10 norske aksjer
  • Slått Hovedindeksen hvert år siden 2008

Modellporteføljen for norske aksjer

Hver måned utarbeider våre aksjeanalytikere en modellportefølje med norske aksjer som vi løfter frem som interessante på kort sikt. Porteføljene består av mellom 6 til 10 Oslo Børs-noterte aksjer som vi har analysedekning på. Siden 2008 har den norske modellporteføljen vår slått Hovedindeksen på Oslo Børs (OSEBX) hvert år.

Porteføljen oppdateres månedlig sammen med en fullstendig porteføljerapport hvor selskapene i porteføljen og eventuelle endringer kommenteres. De fulle porteføljerapportene er tilgjengelige for alle kunder med analysetilgang. Les mer om analysetilbudet vårt og se hvordan du kan få tilgang.

Våre svenske aksjeanalytikere lager også en tilsvarende modellportefølje for svenske aksjer. Se aksjene i porteføljen her.

Vi gjør oppmerksom på at vår modellportefølje ikke skal anses som investeringsrådgivning. Porteføljen er ikke ment å være en modellportefølje for store institusjonelle investorer, ettersom strategien vil være vanskelig å kopiere til prisene som er angitt ved større volum. Modellporteføljens avkastning er følgelig teoretisk.

Vil du få porteføljeoppdateringene på e-post hver måned før børsåpning?

Fyll ut feltene for å melde deg på vårt norske nyhetsbrev, slik at du får porteføljeoppdateringene på e-post hver måned. Du vil motta nyhetsbrevet fra og med første virkedag påfølgende måned.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Siste oppdateringer

Person som leser en aksjeanalyse

Aksjeanalyse

Våre aksjeanalytikere dekker ca. 350 aksjer nordiske aksjer og publiserer daglige og ukentlige nyhets- og analysekommentarer, kontinuerlige kvartalsoppdateringer og jevnlige sektoranalyser.

Mann som snakker i en radiomikrofon

Lytt til våre analytikere i Paretopodden

Sammen med aksjemegler Sebastian Baartvedt diskuterer aksjeanalytikerne våre selskapene og sektorene de dekker i investorpodcasten vår Paretopodden. Podcastepisodene finner du blant annet på Spotify og Apple Podcasts.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrering med BankID på 3 minutter.