Cheffelo: Vekstmodus for eieren av Adams Matkasse og Godtlevert

Cheffelo (tidligere LMK Group) står bak kjente matkassemerker som Linas Matkasse, Godtlevert og Adams Matkasse. CEO Walker Kinman gjester Paretopodden og forteller om markedet for matkasser, kundebasen og hvordan de skal videreføre veksten i Norden.

Del med andre

Pareto Securities

No

Aksjemegler og programleder Sebastian Baartvedt får besøk av CEO Walker Kinman i Cheffelo.

Selskapet, som inntil i fjor het LMK Group, har kjente matkassemerker som Linas Matkasse, Godtlevert, Adams Matkasse og RetNemt i porteføljen. Det Stockholm-noterte selskapet har virksomhet i de skandinaviske markedene med Norge som største marked på om lag 50 prosent av omsetningen. Sverige utgjør 37 prosent, mens Danmark står for 13 prosent. etter en sterk vekst på 47 prosent i fjerde kvartal.

I podcastepisoden diskuterer Kinman og Baartvedt historien til selskapet fra PE-eid til børsnotering i 2021 og volatiliteten før, gjennom og etter pandemien. Walker tar oss også igjennom hva som skjer på innsiden av en matkasseleverandør og hvilken kundebase selskapet har.

Lytt til episoden via Spotify, Apple Podcast eller her:

Alle våre analyser på Cheffelo finner du som kunde i handels- og analyseplattformen vår.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES