Lær mer om nordisk teknologisektor på Pareto Securities’ Nordic TechSaaS Conference

Teknologi- og SaaS-selskaper står i høysetet når vi 10. og 11. november arrangerer vår årlige TechSaaS-konferanse fra Oslo og Stockholm. Les mer og meld deg på.

Del med andre

Lær mer om nordisk teknologisektor på Pareto Securities’ Nordic TechSaaS Conference

Pareto Securities

Det digitale teknologiskiftet har inspirert et bredt spekter av innovative selskaper til å utvikle nye og digitale forretningsmodeller. Nå ser vi at vekstselskaper med validerte forretningsmodeller får økt investorinteresse. På årets TechSaaS-konferanse kan du lære mer om hvordan løsningene til over 70 norske og svenske teknologi- og SaaS-selskaper bidrar til digitalisering ut mot både forbrukere og andre selskaper.

Som Pareto-kunde kan du se frem til en konferanse som går over to dager, hvor dag én sendes fra Oslo og setter søkelyset på norske selskaper og en paneldebatt om «buy and build strategies». Blant de norske selskapene som presenterer finner du Mercell, EcoOnline, Pexip, Carasent, Viking Venture, Meltwater, Mintra og Kongsberg Digital. Dag to sendes fra Stockholm med svenske teknologi- og SaaS-selskaper som ModelonStorytel og Lime Technologies. Det blir også en paneldebatt om hvordan man som teknologiselskap kan lykkes i USA. Se alle de presenterende selskapene og programmet her.

Meld deg på konferansen.

Og forresten - med nyhetsbrevet TMT Weekly får du en ukentlig oppdatering på nyheter, analyser og aksjedata for norske teknologiaksjer. Få nyhetsbrevet rett i innboksen hver uke ved å melde interesse her (for kunder med analysetilgang).

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO