Mobilappen Infront Mobile blir nå kostnadsfri for alle kunder

Handle og hold oversikt med porteføljen din også på farten. Nå er det kostnadsfritt for alle våre kunder å laste ned og bruke mobilappen Infront Mobile.

Del med andre

Pareto Securities

No

Infront Mobile utviklet for å brukes på farten og du kan enkelt følge markedsutviklinger, ha oversikt over porteføljen din og handle på 16 markeder med avanserte funksjoner fra både mobil og nettbrett.

I appen kan du opprette aksjelister, sette alarmer for kursbevegelser og lese siste nyheter. Om du har analysetilgang kan du lese alle aksjeanalysene våre direkte i appen.

Slik aktiverer du tilgangen til Infront Mobile

For å ta i bruk Infront Mobile må vi først aktivere tilgangen for deg.

  1. Fyll inn kontaktinformasjonen din via skjemaet
  2. Motta innloggingsinformasjon på e-post. Dette kan ta opptil én virkedag.
  3. Last ned Infront Mobile-appen fra App Store eller Google Play
  4. Logg inn på kontoen din i appen under «log in to trading service». Bruk samme brukernavn og passord som til handelsplattformen vår

Har du allerede et Infront Web Trader- eller Active Trader-abonnement kan du laste ned appen og logge inn med samme brukernavn og passord som du bruker til Web Trader eller Active Trader.

Hvis du allerede abonnerer på realtidskurser, aktiverer vi de samme markedstilgangene i Infront Mobile. Send en e-post til online@paretosec.no hvis du ønsker realtidskurser for Infront Mobile.

Laster inn...

Aksjetrading hos et ledende nordisk meglerhus

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene som fullservice nordisk meglerhus gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES