Nå blir det enda bedre å være ung investor hos Pareto Securities

Vi senker kurtasjesatsene for kunder under 28 år. Handle med kurtasje fra 0,03 % (min. NOK 19), tilgang til våre analyser, Infront Web Trader og svært gunstige betingelser for valutaveksling.

Del med andre

Pareto Securities

No

Nå kan du som kunde under 28 år handle aksjer til lavere kurtasje! Med kurtasjeklassen Pareto Ung betaler du nå kurtasje på 0,030 %, minimum 19 kr for handel i norske aksjer. For handel i amerikanske aksjer har vi senket kurtasjen til 0,059 %, minimum 9 USD.

Viktigheten av valutaveksling

Det er viktig å huske på at alt handler ikke om kurtasje. Når du handler aksjer i utlandet, handler du også i en annen valuta. Da blir kostnaden for valutaveksling et viktig element du bør bry deg om. Det gjør i alle fall vi, og har dermed en av markedets laveste kostnader på veksling.

For å illustrere valutakostnadene og mulige besparelser ved handel og veksling, har vi laget noen eksempler der vi sammenligner med en annen aktørs tilsvarende kurtasje- og vekslingssatser (0,25 %).

Eksempel med automatisk nettoveksling Pareto Ung ved kjøp og salg i Sverige

Med kurtasjeklassen Pareto Ung er kurtasjen 0,030%, med 19 svenske kroner (SEK) i minstekurtasje. Dersom vi antar et kjøp av aksjer til 18 000 SEK og et salg på 5 000 SEK med kurtasjeklassen Pareto Ung, tilsvarende kurtasjeklasse hos en annen aktør og en SEKNOK-kurs på 1,00:

Her slår minstekurtasjen på 19 SEK inn på både kjøpet og salget hos oss. Det gir en høyere kurtasjekostnad isolert sett, men siden vi veksler kun 13 000 SEK og andre aktører som veksler både kjøp og salg, tilsvarende 23 000 SEK, blir totalkostnaden ca. 45 % (41 NOK) lavere hos oss.

Eksempel med Pareto Ung ved handel i USA

Med Pareto Ung er kurtasjen 0,059 % i alle markeder, med 9 amerikanske dollar (USD) i minstekurtasje. Dersom vi antar et kjøp av aksjer til 3 000 USD med kurtasjeklassen Pareto Ung, tilsvarende kurtasjeklasse hos en annen aktør og en USDNOK-kurs på 10,5:

Selv om kostnaden for kjøpet av selve aksjene isolert sett er dyrere hos oss på grunn av minstekurtasjen på 9 USD, ville du ved et kjøp på 3 000 USD hatt 11 % lavere totalkostnad (spart 16 NOK) på handelen som følge av lavere vekslingskostnad.

Eksempel med automatisk nettoveksling Pareto Ung ved kjøp og salg i USA

Om vi bruker et annet eksempel med Pareto Ung, men der du både kjøper 15 000 USD og selger for 16 000 USD i løpet av handelsdagen, ville vi vekslet nettobeløpet (1000 USD) mens andre aktører ville vekslet totalbeløpet (31 000 USD):

I dette eksempelet har vi økt volumet i handlene for å vise effekten av nettoveksling i større skala. Eksempelet illustrerer også effekten av å overstige minstekurtasje. Lavere prosentsats på kurtasjen kombinert med at vi kun veksler 1 000 USD der andre aktører veksler både kjøp og salg (31 000 USD), gir en 86% lavere (1 261 NOK) totalkostnad hos oss.

Laster inn...

Vi hjelper deg med å komme i gang

Vi hjelper vi deg gjerne hvis du har spørsmål, enten det gjelder aksjehandel eller andre relaterte spørsmål.

Ring oss på +47 24 13 39 19 eller send oss en mail til online@paretosec.no.

Du kan enkelt gjøre et innskudd via siden for overføringer når du logger deg inn.

Vil du overføre porteføljen din til Pareto Securities? Vi kan overføre porteføljen din hit helt uten realisering og dermed ingen skattemessige konsekvenser. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en overføringsfullmakt, så ordner vi resten. Vi tar ikke betalt for å flytte aksjer til oss.

Interessert i å lære mer?

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg som ung investor.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Disclaimer:

Dette innlegget inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i dette innlegget.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES