Ny regnskapstjeneste for verdipapirhandel

Investerer du i aksjer og fond hos oss gjennom et AS? Sammen med regnskapsbyrået Aider kan vi nå tilby en enkel og integrert løsning for regnskapsføring av handel via våre handelsplattformer.

Del med andre

Ny regnskapstjeneste for verdipapirhandel

Pareto Securities

- Vi vet at regnskapsføring er noe mange av våre kunder bruker mye tid på. Sammen med regnskapsbyrået Aider blir regnskapsføringen av verdipapirhandel hos oss både enkel og gjort av spesialister. Nå kan fokuset ligge på aksjehandel istedenfor rapportering og regnskapsføring. Det tar vi og Aider oss av, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading i Pareto Securities.

Som spesialister på regnskapsførsel av investeringer og aksjeporteføljer, har Aider et eget team med rådgivere og regnskapsførere dedikert til verdipapirhandel. Hvert kundeforhold får en egen kontaktperson hos Aider som følger opp regnskapsrapporteringen og som kan kontaktes ved spørsmål.

Ny regnskapstjeneste for verdipapirhandel

Mindre jobb for deg med direkte kobling

Aider har utviklet et verktøy som er koblet til våre handelsløsninger og oppgjørssentral. Kontaktpersonen din hos Aider får direkte tilgang til dine rapporter og sluttsedler, som gjør at du slipper å hente ut og videresende til din regnskapsfører selv. Kontaktpersonen din tar selv kontakt med oss i Pareto Securities hvis det oppstår spørsmål om spesifikke transaksjoner. 

- Vi kjenner Paretos systemer godt, og flere av Paretos kunder bruker allerede våre tjenester med svært gode tilbakemeldinger så langt. Nå går regnskapsføringen nesten av seg selv, sier regnskapsrådgiver Tomas Lorentzen i Aider.

Enkel regnskapsførsel for deg:

  • Du tar kontakt med Aider og avtaler hvilke tjenester som du trenger hjelp med
  • Du handler som normalt
  • Aider henter ut alle tall selv, bokfører, rapporterer verdipapirhandel og utarbeider ferdig årsregnskap

Skulle du behøve flere tjenester, slik som skatterådgivning, er Aiders rådgivere tilgjengelige. Les mer om priser og forutsetninger her.

Lær mer om regnskapstjenestene herÅpnes i nytt vindu

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO