Nyhet Handle på USA-børsene via alle våre handelsplattformer

Nå er det enda enklere å handle amerikanske verdipapirer som kunde hos Pareto Securities. Handel i amerikanske aksjer og ETF-er nå tilgjengelig også i handelsplattformen vår, slik at alle kunder enklere kan ta del i verdens største kapitalmarked.

Del med andre

Nyhet: Handle på USA-børsene via alle våre handelsplattformer

Pareto Securities

Nyhet: Handle på USA-børsene via alle våre handelsplattformer

Handel på de amerikanske markedene har alltid vært tilgjengelig gjennom våre Infront-løsninger, og nå er handels- og analyseplattformen vår også forbedret med større utvalg og funksjoner.  

– Med tilgang til før- og etterbørshandel, fleksible valutaløsninger og avanserte handelsfunksjoner kan du som kunde være trygg på at du får mest ut av mulighetene i USA gjennom våre løsninger, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading.

Ta del i store kursbevegelser i før- og etterbørshandelen

Som eneste nettmegler i Norge tilbyr vi handel i før- og etterbørshandelen i USA. Nå er dette også tilgjengelig via handels- og analyseplattformen

Selskaper på Wall Street legger gjerne frem nyheter og kvartalstall utenfor vanlig åpningstid, men mens før- eller etterbørshandelen fremdeles er åpen.

– Ved å benytte før- og etterbørshandelen utvider man både handelsdagen og trading-mulighetene. Tall eller nyheter kan gi store kursbevegelser, og vi merker stor interesse for å delta i før- og etterbørsen i USA, sier Hellesø.

Les mer om hvordan du handler i før- og etterbørshandelen i USA allerede fra klokken 10

Få overblikk med sektoroversikter du kan handle på

Våre kunder er stadig på utkikk etter informasjon man kan handle på, enten det er analyseinnhold eller kursoppdateringer. På den innloggede markedsoversikten for USA får du overblikket du trenger gjennom markedsdata via utvalgte indeks- og sektor-ETF-er. Vi har også tilgjengeliggjort en rekke kurslister som baserer seg på blant annet innehavet i populære amerikanske ETF-er, slik som ARKK, og flere sektorer som energi, rigg, shipping, fornybar energi og helse

– Vi ønsker å gi informasjon du kan handle på, og gjennom å vise både ETF-er og deres underliggende aksjer kan man oppdage aktuelle investeringsideer innenfor en rekke sektorer, sier Hellesø.

Se indeks- og sektor-ETF-ene vi løfter frem

Skal du handle i USA kan det være nyttig med realtidskurser. Bestill realtidskurser på de amerikanske indeksene her

Fleksible valutaløsninger: Automatisk nettoveksling eller valutakonto

Når du handler verdipapir i USD kan du enten veksle med valutakonto, eller benytte automatisk veksling av netto handelsbeløp.

Vi har automatisk nettoveksling som standard, som betyr at du kun betaler for forskjellen mellom alle kjøp og salg i en valuta i løpet av en handelsdag. 

Lær mer om våre vekslingsløsninger og det store sparepotensialet 

Du kan også velge å veksle selv med en valutakonto, som muliggjør valutasikring av utenlandshandler. Les mer om valutasikring her.

Alt du trenger samlet i én plattform

Det samme brede utvalget av handelsfunksjoner og relevante tjenester gjelder også for handel av amerikanske verdipapirer gjennom handel- og analyseplattformen vår. Du kan benytte handelsfunksjoner slik som algoritmeordrer og stop-loss, du har tilgang til om lag 1000 amerikanske aksjer for shorthandel, og du kan benytte intradagskreditt og verdipapirbelåning som normalt. 

Analysedekning av USA-noterte aksjer

Våre aksjeanalytikere dekker ca 350 aksjer, hvorav flere er notert på USA-børsene eller notert på både Oslo Børs og en av børsene i USA.

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene et ledende nordisk meglerhus gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO