Nyhet: Nå får alle Pareto Securities-kunder tilgang til selvbetjent algoritmehandel

Vi lanserer algoritmehandel med fem algoritmer for alle aksjehandelskunder i vår analyse- og handelsplattform. – Nå kan alle våre kunder redusere risikoen ved kjøp og salg av aksjer, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading i Pareto Securities.

Del med andre

Nyhet: Nå får alle Pareto Securities-kunder tilgang til selvbetjent algoritmehandel

Pareto Securities

Algoritmer er et nyttig verktøy for utførsel av ordre i aksjemarkedet. Med de fem algoritmene «Participate 10 %», «Participate 20 %», «Participate 30 %», «Darkpool» og «Over-the-day» får kunder en bredere verktøykasse for å oppnå best mulig inn- og utgangpris på aksjehandler.

- Blant våre mest aktive kunder er algoritmer et sentralt hjelpemiddel for å håndtere større ordre, og flere som bruker handelsplattformen vår har etterspurt det samme, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading i Pareto Securities.

- Derfor har vi nå lansert fem algoritme-ordretyper, slik at alle våre kunder kan redusere transaksjonsrisiko ved kjøp og salg av aksjer, sier Hellesø.

Med lanseringen blir Pareto Securities første i Norge til å tilgjengeliggjøre selvbetjent algoritmehandel for norske privatkunder. I tillegg får kunder også tilgang på ordretypene «Market order», «AtOpen», «AtClose» og «Next Auction».

Algoritmer for ulike behov                 

Algoritmer passer best til bruk ved kjøp og salg av illikvide aksjer og ordrer med større beløp.

Hvis du ikke vil vise ordren din på børsen, er «Darkpool»-algoritmen et alternativ. Den søker etter skjult likviditet ved å overvåke og handle i ulike darkpools. Hvis du ønsker å selge ut beholdningen din jevnt over dagen for å redusere prispåvirkningen, kan du bruke "Over-the-day"-algoritmen.

Hvis du ønsker at bestillingen din skal være dynamisk i markedet, kan du bruke en av «Participate»-algoritmene. Da påvirkes størrelsen på dine handler av hvor mye omsetning det er i aksjen. Hvis du ønsker å minimere ordrens påvirkning på aksjekursen, kan du velge den passive «Participate 10 %»-algoritmen. Om du i stedet ønsker å være mer aggressiv og få større handler, kan «Participate 30 %» være mer passende. Som en mellomting er «Participate 20 %».

Les mer om de fem algoritmene og hvordan legge en algoritmeordre.

Som alltid går alle ordrer via våre handelsløsninger gjennom vår Smart Order Router (SOR) – som sikrer best volum til best pris.

Logg inn og test ut algoritmehandel her. Ikke kunde? Test hvordan det er å være aksjehandelskunde hos oss gjennom velkomsttilbudet Pareto Start.

Opplev fordelen av å trade hos en investeringsbank

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene en ledende nordisk investeringsbank gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Nyhet: Nå får alle Pareto Securities-kunder tilgang til selvbetjent algoritmehandel

Disclaimer:

Dette innlegget inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i dette innlegget.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO