Viktor Hovland og Kristoffer Ventura samarbeider med Pareto Securities

Vi er stolte av å kunngjøre at vi i Pareto Securities har inngått et partnerskap med de profesjonelle golfspillerne Viktor Hovland og Kristoffer Ventura. Begge er aktive medlemmer av den prestisjetunge PGA TOUR og vil konkurrere for Norge i OL senere i år.

Del med andre

Viktor Hovland og Kristoffer Ventura samarbeider med Pareto Securities

Pareto Securities

«Viktor og Kristoffer er perfekte globale ambassadører for Pareto Securities. Begge er svært suksessfulle som et resultat av deres fremragende arbeidsmoral, positive holdninger og selvtillit», sier Christian Jomaas, CEO i Pareto Securities.

Selv med vekten av både amerikanske og norske medier på skuldrene, har Kris og Viktor klart å overgå forventningene siden de ble med i PGA TOUR forrige sesong.

Viktor Hovland

Bare 24 år gammel har Viktor allerede vunnet to PGA TOUR-arrangementer ­– en bragd kun fire andre europeiske spillere har oppnådd. Viktor er for øyeblikket rangert som nummer 14 på den offisielle verdensrankingen, og senere i år deltar han i alle de fire store mesterskapene. I tillegg er det planlagt at han blir det første norske medlemmet noensinne i det europeiske Ryder Cup-laget.

«Jeg er veldig begeistret over dette nye partnerskapet med Pareto Securities. Både Pareto og vi som spillere, konkurrerer globalt, er drevet av muligheter og tror på hardt arbeid og dedikasjon over tid. Pareto er nå vår eneste nordiske ambassadør og det er viktig for oss å vise hvor vi kommer fra, selv om vi primært konkurrerer på den internasjonale arenaen», sier Viktor Hovland.

Viktor Hovland og Kristoffer Ventura samarbeider med Pareto Securities

Kristoffer har stødige prestasjoner i PGA TOURen, og har allerede flere topp 10-avslutninger på CV-en. I kraft av sine resultater vil Kristoffer sammen med Viktor representere Norge i OL senere i år.

«OL vil selvfølgelig være et høydepunkt for oss to, og vi er veldig glade for å samarbeide med Pareto Securities før dette globale arrangementet hvor vi stolt skal bære våre norske farger», sier Kristoffer Ventura.


Viktor Hovland og Kristoffer Ventura samarbeider med Pareto Securities

Sammen om å bli bedre

Viktor og Kristoffer er nære venner og presser hverandre til å bli de beste versjonene av seg selv, både på og utenfor golfbanen. Å ha dem sammen som ett team er bare naturlig og vil gjøre partnerskapet med oss sterkere.

«Dette er en flott mulighet for Pareto Securities til å samarbeide med likesinnede, bare i en annen kontekst. Både Viktor og Kristoffer er helt på toppen i et globalt og konkurransepreget marked, noe alle i Pareto også ønsker å oppnå. Vi ble også tiltrukket av deres karakter og positive holdning – hvis du liker det du gjør, gjør du jobben din bedre – noe Pareto støtter 100 %. Vi ser også frem til å spille golf sammen med Viktor, Kristoffer og våre kunder», sier Christian Moxon, Managing Director hos Pareto Securities.  

Som en del av partnerskapet vil Viktor og Kristoffer delta i utpekte Pareto-arrangementer i Norge og USA, samt som en del av våre bredere markedsinitiativer.

Opplev fordelen av å trade hos en investeringsbank

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene en ledende nordisk investeringsbank gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO