Benchmark Holdings: Selskapspresentasjon og Q&A

Benchmark Holdings og CEO Trond Williksen gir en introduksjon til selskapet og diskuterer markedet og vekstplanene med vår sjømatanalytiker Sander Lie.

Del med andre

Benchmark Holdings: Selskapspresentasjon og Q&A

Pareto Securities

Benchmark Holdings er en ledende leverandør av kritiske produkter til akvakultur-næringen, og som inntok Euronext Growth Oslo i desember 2022.

Se selskapspresentasjonen med Benchmarks CEO Trond Williksen, og lær mer om selskapet, spesialiseringen innen akvakultur og genetikk, avansert ernæring og helse.

Q&A med vår sjømatanalytiker Sander Lie fra 26:16 i videoen.

Vårt analyseteam dekker aktivt Benchmark-aksjen, og som Pareto Securities-kunde kan du få tilgang til alle våre aksjeanalyser. Les mer Benchmark-analysene våre her (for analysekunder).

Benchmark er notert på Euronext Growth Oslo under tickeren BMK. Se mer i handels- og analyseplattformen vår.

Sjømataksjer vi dekker:

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO