Børsraketten Kitron om fortiden, nåtiden og ikke minst fremtiden | Paretopodden

Hør ledelsen i Kitron gå gjennom den fantastiske reisen selskapet har vært gjennom og gi et innblikk i blant annet etterspørselsdrivere, verdikjeder og og hvorfor lønnsomhet alltid er grunnpilar i det selskapet gjør.

Del med andre

Børsraketten Kitron om fortiden, nåtiden og ikke minst fremtiden | Paretopodden

Pareto Securities

​Aksjemegler Sebastian Baartvedt får besøk av et av Norges mest spennende selskaper når elektronikkprodusenten Kitron og CEO Peter Nilsson og CFO Cathrin Nylander gjester Paretopodden. Nilsson og Nylander går blant annet gjennom den fantastiske reisen selskapet har vært gjennom siden duoen kom inn i selskapet i henholdsvis 2013 og 2014.

Fra en omsetning i 2014 på NOK 1,7 milliarder og en EBIT på 30 mill., har Kitron vokst til NOK 6,4 milliarder og EBIT på 460 mill. Det gir en årlig topplinjevekst (CAGR) på 18 prosent, men enda mer imponerende en EBIT-årsvekst på 41 prosent.

Lytt til episoden via Spotify og Apple Podcasts.

Aksjehandels- og analysekunder kan lese alle våre aksjeanalyser på Kitron her.

Et annet industri- og teknologiselskap vi dekker er NORBIT, som vokser hurtig innen sine nøye utvalgte markeder. Se CEO Per Jørgen Weisethaunet og aksjeanalytiker Kenneth Sivertsen presentere selskapet og vekstambisjonene.

Industriaksjer vi dekker:

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO