Microsoft om ChatGPT og mulighetene innen kunstig intelligens | Paretopodden

Hør Microsofts National Technology Officer, Christopher Frenning drøfte bruksområder og påvikning på bedrifter og privatpersoner i årene som kommer med aksjemegler Sebastian Baartvedt og teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson i Paretopodden.

Del med andre

Microsoft om ChatGPT og mulighetene innen kunstig intelligens | Paretopodden

Pareto Securities

Mandag 5. juni holdt vi et AI-seminar der ledende AI- og BigTech-selskaper gikk gjennom hvordan de praktisk benytter kunstig intelligens til verdiskaping. På scenen presenterte Crayon, Cognite, Ayfie og Microsoft, i tillegg til vår teknologianalytiker Fridtjof Semb Fredricsson.

Microsoft investerte for første gang i OpenAI i 2019, og etter investeringer på totalt USD 13 milliarder eier de i dag 49% i AI-selskapet som de siste månedene har tatt verden med storm. National Technology Officer i Microsoft, Christopher Frenning, holdt åpningspresentasjonen på seminaret, og sammen med aksjemegler Sebastian Baartvedt og vår teknologianalytiker drøfter de hva AI vil ha å si for både bedrifter og privatpersoner i årene som kommer i Paretopodden.

Lytt til episoden via Spotify eller Apple Podcasts.

Aksjehandels- og analysekunder kan lese alle våre teknologianalyser her.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO