Oljefavoritter i en endret energiverden | Analytikerpresentasjon

Hvordan ser vi på oljeselskapene i dagens olje- og gassterritorium? Energianalytiker Tom Erik Kristiansen drøfter oppsidepotensiale, oljeprisutsiktene og våre toppvalg innen olje og gass.

Del med andre

Oljefavoritter i en endret energiverden | Analytikerpresentasjon

Pareto Securities

I et energiwebinar for våre kunder holdt senioranalytikerne Christopher Mo Dege og Tom Erik Kristiansen innlegg på markedet for rigg-, oljeservice- og oljeaksjer.

- Vi venter et par sterke år nå, og ser støttende fundamentale forhold og videre oppside fra de allerede høye nivåene vi ser nå. Vi beholder de langsiktige oljeprisanslagene og tror det vil normalisere seg etter hvert, åpner Kristiansen presentasjonen om oljesektoren.

Vårt analyseteam mener oljeprisutsiktene ikke er reflektert i verdivurderingen for oljeselskapene, og at det dermed er oppside for flere aksjer. I presentasjonen går Kristiansen nærmere inn på selskaper som Equinor, Aker BP, Panoro Energy og BW Energy.

På webinaret også rigg- og oljeserviceanalytiker Christopher Mo Dege på aktivitetsnivået i oljebransjen, dagratebildet, makrofaktorer, riggutnyttelsen og attraktivt posisjonerte riggaksjer fremover.

Interessert i våre energianalyser? Hver dag kommer energiteamet vårt med en oppdatering på nyheter og analyser innen rigg, oljeservice, fornybar energi og olje. Les mer og bli kunde for å få analysetilgang

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO