Paretopodden: Energimarkedene med Trafigura og vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen

Vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen og aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker med Trafiguras sjeføkonom Saad Rahim på vår 29. årlige energikonferanse fra Holmenkollen.

Del med andre

Paretopodden: Energimarkedene med Trafigura og vår energianalytiker Nadia Martin Wiggen

Pareto Securities

På konferansen snakket energianalytiker Nadia Martin Wiggen og aksjemegler Sebastian Baartvedt med Trafiguras sjeføkonom Saad Rahim om hvordan de jobber med energikrisen i Europa og energiomstillingen.

Trafigura er en av de største råvarehandlerne i verden, og flytter 7 millioner fat olje og produkter hver dag. Trafigura er verdens største eksportør av amerikansk råolje og en av de største transportørene av metaller globalt.

Vår 29. årlige energikonferanse er den største i sitt slag i Europa, med over 1500 representanter fra energibransjen, det politiske miljøet og investormiljøet. I tillegg vil totalt over 160 bedrifter presentere seg på konferansen, som i år arrangeres som et fysisk arrangement i Oslo.

Konferansen fokuserer på energisikkerhet, utsiktene for råvarepriser og de enorme mulighetene når energiomstillingen utspiller seg, og gir en møteplass for å diskutere nær- og langsiktige løsninger på energikrisen.

Lær mer om konferansen

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO