Paretopodden: Hvordan konkurrere med amerikansk BigTech?

Hvordan kan mindre nordiske teknologiselskaper ta opp konkurransen med de enorme amerikanske "BigTech"-selskapene? Vi så nærmere på temaet sammen med Lime Technologies og Pexip.

Del med andre

Paretopodden: Hvordan konkurrere med amerikansk BigTech?

Pareto Securities

På vår TechIT-konferanse forrige uke inviterte vi to nordiske tekutfordrere til en paneldiskusjon David og Goliat-problemstillingen om hvordan konkurrere med gigantiske teknologiselskaper som Microsoft, Google, Salesforce og Oracle.

Blant det fullspekkede konferanseprogrammet, der over 60 nordiske og tyske teknologiselskaper presenterte sine siste oppdateringer og bransjespesialister og våre analytikere bidro med innsikt, gjestet Lime Technologies og Pexip en paneldiskusjon med vår tyske TMT-analytiker Knud Hinkel.

Lime Technologies og CEO Nils Olsson er en av verdens største CRM-tilbydere, og er en direkte konkurrent til amerikanske Salesforce. Pexip og CFO Øystein Dahl Hem utvikler videokonferanseløsninger i likhet med teknologigiganter som Microsoft og Zoom. Hvordan tar de opp kampen med de store selskapene om markedsandeler?

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO