Paretopodden: Rekordpriser i strømmarkedet, elektrifisering og langsiktige kraftutfordringer

I årets siste episode av Paretopodden oppsummerer våre krafteksperter situasjonen i det norske strømmarkedet. De ser på hva som ligger bak, den langsiktige utviklingen og hvilke trender som vil spille inn på strømprisene, i tillegg til interessante aksjer innen norsk kraft.

Del med andre

Paretopodden: Rekordpriser i strømmarkedet, elektrifisering og langsiktige kraftutfordringer

Pareto Securities

Tirsdag 21. desember topper strømprisen seg på rekordhøye 8,22 kroner etter nettleie og avgifter. Ansvarlig for fornybar energi og kraft i vår Investment Banking-avdeling Lars Ove Skropen og aksjeanalytiker Bård Rosef gjestet Paretopodden for å forklare hva som egentlig foregår i kraftmarkedet.  

I podcastepisoden snakket de mer om hvordan det langsiktige bildet for kraftbransjen ser ut, karbonprisen, etterspørselsbildet fremover, hvordan øke energisikkerheten og batteriers rolle. 

Lytt til Paretopodden på Spotify, Apple Podcasts eller Acast.

Les mer om vår Power & Renewable Energy Conference, som går av stabelen 3. februar 2022 og meld deg på her (for kunder).

Alle våre analyser innen energi og fornybar kraft er tilgjengelig i handelsplattformen vår for analysekunder. Lær mer om analysetilbudet vårt her.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO