PGS: Ut av mørket | Paretopodden

Utsiktene for PGS og seismikk ser bedre ut enn det har gjort på veldig mange år. Aktiviteten er på vei tilbake og interessen er økende, her man står i startgropen av en lengre oppsykel. Aksjemegler Sebastian Baartvedt snakker med CEO Rune Olav Pedersen om hva som blir viktig for selskapet fremover og hvorfor PGS er perfekt posisjonert.

Del med andre

PGS: Ut av mørket | Paretopodden

Pareto Securities

PGS rapporterte nylig et solid fjerde kvartal og hadde også i den forbindelse en kapitalmarkedsdag for investorene. Selskapets CEO Rune Olav Pedersen gjester Paretopodden for å fortelle mer om resultatene og markedsbildet for seismikk.

Interessert i PGS? Våre oljeserviceanalytikere følger selskapet og seismikkbransjen tett. Kunder kan lese alle våre PGS-analyser her.

Analysedekning innen E&P og energi

Oljeservice-dekning

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO