Vow: Full gass innen metallurgi | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Vow og CEO Henrik Badin gjestet vår Power & Renewable Energy-konferanse og ga et innblikk i selskapets klimaløsninger innen cruise- og metallurgivirksomhet sammen med vår aksjeanalytiker Gard Aarvik.

Del med andre

Vow: Full gass innen metallurgi | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Pareto Securities

Clean tech-selskapet Vow leverer klimaløsninger innen cruise- og pyrolysevirksomhet. På tross av pandemi og stillstand i cruisebransjen, har aktiviteten for Vow i cruiseindustrien vært rekordhøy.

- Vi har hatt all-time-high ordreinngang. Fra 2021 til 2022 har ordreinngangen økt med 50 prosent og vi har nesten 600 millioner i ordreinngang i cruiseprosjekter i 2022. Tenk deg det – i en industri som har vært delvis stengt ned, sier Badin i intervjuet.

I fjor sommer spant de ut Vow Green Metals som et eget børsnotert selskap. Med økte gasspriser og høye klimautslipp knyttet til tradisjonell metallurgi, vil Vow og Vow Green Metals gjennom sine biokarbonløsninger bidra til å avkarbonisere metallurgiindustrien.

Hør Badin fortelle mer om avkarbonisering, metallurgisatsingen og det sterke fundamentet innen cruiseindustrien sammen med analytiker Gard Aarvik og Matilda Karlsson.

Vi har analysedekning på Vow og Vow Green Metals. Som Pareto-kunde kan du lese alle våre Vow-analyser her. 

Som kunde kan du også se Vows presentasjon fra konferansen (tilgjengelig frem til 5. februar).

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO