Yara: En global kjempe med norske røtter | Paretopodden

Med rundt 18.000 ansatte og virksomhet i over 60 land er gjødselsprodusenten Yara et av de mest globale selskapene på Oslo Børs. Hør aksjemegler Sebastian Baartvedt med Yaras visekonsernsjef Lars Røsæg om mulighetene og utfordringene i årene som kommer, matsikkerhet og Yaras rolle mot et mer klimavennlig samfunn.

Del med andre

Yara: En global kjempe med norske røtter | Paretopodden

Pareto Securities

Lytt til episoden via Spotify eller Apple Podcasts.

Aksjehandels- og analysekunder kan lese alle våre aksjeanalyser på Yara og ukentlige oppdateringer på det globale gjødselsmarkedet her.

Lytt også til våre kraft- og fornybarspesialister Lars Ove Skorpen og Bård Rosef om det siste året for energimarkedene og det enorme behovet for investeringer i fornybar energi.

Industriaksjer vi dekker:

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO