Teknisk analyse

Om du benytter teknisk analyse har vi verktøyene du trenger. Bruk innebygde verktøy for teknisk aksjeanalyse i handelsplattformen vår, via Infront eller få ferdige analyser på alle nordiske aksjer fra Investtech.

Registerer deg på 3 minutter med BankID

  • Avanserte verktøy for teknisk analyse
  • Stort utvalg av ulike grafverktøy, indikatorer og oscillatorer
  • Ferdige analyser fra Investtech integrert direkte i handelsplattformen

Avanserte tekniske analyseverktøy direkte i handelsplattformen vår

I handelsplattformen vår kan du analysere markedet i detalj gjennom tilgang til et stort utvalg av ulike grafverktøy og tekniske indikatorer. Med våre verktøy kan du fritt kombinere ulike indikatorer og skreddersy charts slik du selv ønsker.

Inne på hver aksjeside er det en egen fane for teknisk analyse, og du kan også ta i bruk analyseverktøyene på for eksempel aksjeindekser og råvarer. Du kan raskt bytte mellom åtte ulike graf-profiler og bygge dine egne profiler.

Person foran bærbar PC

Teknisk analyse via Infront

I den avanserte handelsplattformen Infront Active Trader får du tilgang til et komplett grafverktøy for teknisk analyse, og kan benytte et enda større utvalg av indikatorer og oscillatorer.

Likt som i handelsplattformen vår har du muligheten til å bruke en rekke grafverktøy for ulike linjetyper og figurer, slik som Fibonacci-indikatorer. Alle aksje- og ETF-grafer kan skreddersys etter dine ønsker, i tillegg til å kombinere forskjellige verktøy samtidig.

Ferdige tekniske analyser fra Investtech

Om du ønsker ferdiglagde tekniske analyser på alle nordiske aksjer kan du abonnere på analysetjenesten til Investtech direkte i handelsplattformen vår.

Med Investtech-tilgangen får du ferdige analyser av alle aksjer i Norden, tilgang til Investtechs modellportefølje og en mengde andre verktøy. Analysene oppdateres daglig med blant annet markedskommentarer, dagens case, børsbarometer og indeksvurderinger.

Aktiv trader og interessert i teknisk analyse?

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg som trader.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Ofte stilte spørsmål om teknisk analyse

Våre analytikere lager ikke tekniske aksjeanalyser. Vårt team av aksjeanalytikere utarbeider analyser basert på fundamental aksjeanalyse på over 300 nordiske selskaper. Lær mer om analysetilbudet vårt her.

Hvis du ønsker ferdige tekniske analyser kan du abonnere på analysene til Investtech. Analysene til Investtech inkluderer blant annet analyser på lang og mellomlang sikt, konkrete kjøps- og salgsignaler, toppliste over mest teknisk positive aksjer, dagens case og Investtechs modellportefølje.

Inne i handelsplattformen vår kan du velge å bruke et bredt utvalg av grafverktøy (charts) og indikatorer og oscillatorer.

Blant grafverktøyene tilgjengelig er candlesticks, Heikin Ashi-diagram, OHLC-diagrammer, area-diagram og baseline-diagram. Lær mer om grafverktøyene her.

Indikatorene tilgjengelig inkluderer forskjellige glidende gjennomsnitt (MA, SMA, WMA, EMA), Bollinger-bånd, og VWAP, og blant oscillatorene du kan bruke er MACD, momentum, RSI, RVI, standardsavvik, Stochastic Slow/Fast og Average True Range.

Se alle indikatorene og oscillatorer her.

De tekniske analyseverktøyene i handelsplattformen vår er kostnadsfrie å benytte for alle kunder.

Ønsker du å abonnere på Investtechs analyser koster abonemment "Investor + Norden" 299 kr per måned.

De tekniske analyseverktøyene i Infront Active Trader kommer inkludert i Active Trader-abonnementet. Se prislisten vår for kostnad på Infront Active Trader.

Kom i gang med Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Registrering med BankID på 3 minutter.