Teknisk analyse med Investtech tilgjengelig hos Pareto

Sammen med Investtech tilbyr vi nå teknisk analyse på alle nordiske aksjer direkte i handels- og analyseplattformen vår. Lær mer og kom i gang.

Del med andre

Teknisk analyse med Investtech tilgjengelig hos Pareto

Pareto Securities

Teknisk analyse – lett tilgjengelig 

Mange av kundene våre er interessert i analysetjenester – både fundamentale, kvantitative, men også teknisk analyse. Vi inngått et nytt samarbeid med det anerkjente analyseselskapet Investtech for å kunne tilgjengeliggjøre teknisk analyse for kundene våre på samme sted som du handler. Investtechs analyser er bygget på mangeårig forskning, avanserte matematiske modeller, statistisk optimering og kan fungere som en beslutningsstøtte når du handler norske, svenske, danske eller finske aksjer. Finn ut mer

Teknisk analyse med Investtech tilgjengelig hos Pareto

- Dagens investorer blir overveldet av informasjonsmengden som i høy hastighet påvirker markedet. Investtechs algoritmer hjelper deg med å legge bort følelsene og gir deg objektive analyser basert på avanserte matematiske og statistiske modeller. Integrert i plattformen til Pareto får du Investtechs daglige oppdaterte analyser av alle aksjer i Norden, sier Christian Sveen Harto, daglig leder og CEO i Investtech.

Logg inn og se løsningen.

Analyseløsningen fra Investtech inkluderer blant annet daglige caser og markedskommentarer, konkrete kjøps- og salgssignaler, toppliste over de teknisk mest positive aksjene og en ukentlig modellportefølje. 

Tilgang ut mai 2021 helt kostnadsfritt 

For at du skal få muligheten til å teste ut tjenesten får du tilgang til Investtechs analyser inne på handelsplattformen vår helt kostnadsfritt ut mai 2021. Etter mai aktiverer du selv et abonnement som koster 299 NOK i måneden. Men først, ta en titt på hvordan løsningen ser ut:

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene etledende nordisk meglerhus gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Disclaimer:

Dette innlegget inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i dette innlegget.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO