Cloudberry: På god vei mot kraftdobling | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Den nordiske kraftprodusenten Cloudberry og CEO Anders Lenborg fortsetter veksten i Norge og Sverige innen både vann- og vindkraft. Hør de siste oppdateringene og selskapets tanker om strømprisene, prissikring og videre vekst.

Del med andre

Cloudberry: På god vei mot kraftdobling | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Pareto Securities

I løpet av 2022 skal kraftprodusenten Cloudberry doble produksjonen fra fjoråret. CEO Anders Lenborg fortalte under vår Power & Renewable Energy-konferanse 3. februar at de allerede er godt på vei mot målet. Sammen med energianalytiker Bård Rosef og Matilda Karlsson snakker Lenborg mer om produksjonsporteføljen, fordelingen mellom vann og vind, oppkjøp og strømprisnivåene.

Vårt energiteam har aktiv analysedekning av Cloudberry-aksjen, som kan handles på Oslo Børs på tickeren CLOUD. Les våre siste analyser på Cloudberry her (for analysekunder). 

Som Pareto-kunde kan du også se Cloudberrys presentasjon fra konferansen (tilgjengelig frem til 5. februar).

På fornybar-konferansen holdt vi en paneldiskusjon om nordisk kraftproduksjon og hvordan møte behovet for mer fornybar energi. Se hele paneldiskusjonen mellom toppsjefene i Statkraft, Norsk Hydro, Statnett og Nysnø Klimainvesteringer her.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO