Otovo: Energikrise gir kraftig solcellevekst | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Solcelle-markedsplassen Otovo har fått solid oppsving av høyere strømpriser. CEO Andreas Thorsheim gjestet vårt TV-studio og fortalte om forretningsmodellen og vekstplanene.

Del med andre

Otovo: Energikrise gir kraftig solcellevekst | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Pareto Securities

Otovo er en markedsplass for solcelleinstallasjon på hustak. Siden børsnoteringen i februar i fjor har selskapet å vokse i Europa, og har i dag virksomhet i Norge, Sverige, Frankrike, Spania, Polen, Italia og Tyskland. Nylig la selskapet frem resultater for fjerde kvartal 2021, som viste at selskapet har sjudoblet ordreboken fra samme tid i fjor.

Med høyere strømpriser har folk virkelig fått øynene opp for selvberging av strøm og egne solcellepaneler. På Power & Renewable Energy-konferansen vår 3. februar gjestet CEO Andreas Thorsheim vårt TV-studio sammen me Matilda Karlsson og aksjemegler Sebastian Baartvedt. Der fortalte Thorsheim mer om påvirkningen av strømpriser, viktigheten av solceller og hvordan selskapet skal fortsette å vokse.

Som Pareto-kunde kan du også se Otovos presentasjon fra konferansen (tilgjengelig frem til 5. februar).

På konferansen arrangerte vi en paneldiskusjon med toppsjefene i Statnett, Norsk Hydro, Statnett og Nysnø Klimainvesteringer om behovet for mer fornybar energi fremover. Se hele paneldiskusjonen her.

På konferansen var også flere analytikerpresentasjoner. Våre egne aksjeanalytikere gikk gjennom markedene for hydrogen, batterier og havvind, mens Volue Insights-analytiker Olav Johan Botnen så på drivere og utsikter for europeisk og nordisk strøm.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO