Volue: One-stop-shop for krafttjenester | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Clean tech-selskapet Volue og CEO Trond Straume forteller om optimalisering av strømnettet, krafthandel og SaaS-løsninger for strømaktører.

Del med andre

Volue: One-stop-shop for krafttjenester | Pareto Securities’ Power & Renewable Energy Conference 2022

Pareto Securities

Over 70 selskaper presenterte på vår Power & Renewable Energy Conference 3. februar. Alt fra havvind og kraftprodusenter til waste-to-energy og batterier var representert. Innen clean tech deltok blant annet Volue, som er et ledende norsk teknologiselskap innen teknologiløsninger og digitalisering av strømbransjen.

Selskapet ble skapt ved fusjonen mellom Markedskraft, Wattsight, Powel og Scanmatic i 2020, og har vært notert på Oslo Børs siden høsten 2020. Selskapet har hovedvirksomheten innen energi, strømnett og infrastruktur. I vårt TV-studio sammen med Matilda Karlsson og vår clean tech-analytiker Gard Aarvik forteller CEO Trond Straume mer om selskapet og hvordan de bidrar til det grønne skiftet.

Vi har analysedekning på Volue-aksjen, som kan handles på Oslo Børs på tickeren VOLUE. Les våre siste analyser på Volue her (for analysekunder). 

Som Pareto-kunde kan du også se Volues presentasjon fra konferansen.

Kraft og behovet for mer fornybar energi var temaet på paneldiskusjonen mellom toppsjefene i Statkraft, Norsk Hydro, Statnett og Nysnø Klimainvesteringer. Se hele paneldiskusjonen her.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

3 SISTE FRA PARETO