VERDIPAPIRFINANSIERING

Belåning av aksjer og fond

Hos Pareto Securities kan du belåne dine aksjer og fond med aksjekreditt og intradagskreditt. Vi tilbyr også shorthandel og utlån av egne aksjer.

Rente 7,66 % for alle kunder
(Nominell rente 7,40 % Effektiv rente 7,66 % 100 000 o/12 mnd. Totalt 107 656.)

Aksjekreditt

Med tilgang til aksjekreditt kan du ha en fleksibel finansiering av din portefølje, med muligheten til å øke eksponeringen i verdipapirmarkedet når du ønsker. Du kan benytte aksjekreditten til kjøp av aksjer, fond og børsnoterte fond (ETF-er), i både inn- og utland.

Intradagskreditt

Øk ditt disponible beløp for aksjehandel tilsvarende din egenkapital uten ekstra kostnader. Intradagskreditt er et svært nyttig verktøy for deg som driver med trading av aksjer, og vil kunne reagere raskt på markedsmuligheter.

Shorthandel

Ved å shorte kan du tjene penger når markedet faller. Hos oss får du tilgang til et av markedets største utvalg av aksjer tilgjengelig for shorthandel.

Utlån av aksjer

Har du langsiktige aksjeposisjoner? Da kan du oppnå ekstra avkastning ved å låne ut dine aksjer, uten å måtte selge. Se hva aksjeutlån innebærer, hvor mye man kan tjene og hvordan komme i gang.

Dynamiske belåningsgrader

God risikokontroll gir økt fleksibilitet og lånekapasitet med dynamiske belåningsgrader. Vi benytter dynamiske belåningsgrader som endrer seg basert på vekten av den største aksjeposten i porteføljen din.

Lær mer om verdipapirfinansiering

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg innen verdipapirfinansiering.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.