Nyhet: Få bedre oversikt over siste handler i markedet

Nå får alle kunder tilgang til en enda mer omfattende oversikt over handelsbevegelsene i markedet. Se siste handler på flere markedsplasser enn Oslo Børs, historiske handler og mer detaljert informasjon om siste handler i markedet.

Del med andre

Pareto Securities

No

Nyhet: Handle på USA-børsene via alle våre handelsplattformer

- Vi ønsker å gi kundene våre best oversikt over hva som skjer i aksjemarkedet. Derfor har vi samlet og integrert mest mulig handelsinformasjon direkte i handelsplattformen vår, slik at du som kunde til enhver tid vet hva som har blitt utført i markedet, sier Tore Hellesø, Head of Electronic Trading.

- I tillegg viser de nye oversiktene tydelig hvor mye mer volum i markedet du som Pareto-kunde har tilgang til, sier Hellesø.

Der de fleste handelsoversikter kun viser kjøp- og salgskurser, antall aksjer omsatt og handelstidspunkter, kan kunder nå få et mer fullstendig bilde over siste handler i et verdipapir, inkludert handler på andre markedsplasser (MTF-er).

I tillegg til omsatt kjøps/-salgskurs, volum og tidspunkt, får kunder enkelt innsikt i hvilken markedsplass handelen ble gjort på, hvilken type handelen var, verdien på handelen, bid/ask på handelstidspunktet, og spread-prosenten.

De nye oversiktene er tilgjengelig på alle nordiske og amerikanske aksjer i handelsplattformen vår.

Se fordelen av en konsolidert ordrebok og vår Smart Order Router

Hele 40 prosent av handelen i norske børsnoterte aksjer skjer faktisk ikke på Oslo Børs. Mens 60 prosent av handelen går gjennom primærmarkedet, som for norske aksjer vil si Oslo Børs, går en stor andel på andre markedsplasser (også kalt MTF-er) som darkpools og Systemic Internalisers (SI-er). Spesielt for aksjer i likvide aksjer i Hovedindeksen går mye av handelen via andre markedsplasser enn Oslo Børs.

I motsetning til enkelte andre aktører prioriterer ikke vi primærmarkedet, men både viser flere tilgjengelige markedsplasser i en konsolidert ordrebok, og sender alle ordre til best mulig kjøps- og salgskurs i markedet via vår Smart Order Router (SOR).

Gjennom det nye verktøyet for siste handler får du nå en enklere visualisering av hvor mye «skjult» volum i markedet du som Pareto-kunde har tilgang til.

Store deler av handelsvolumet i Equinor skjer på andre markedsplasser enn Oslo Børs. I våre handelsoversikter ser du hvor mange handler og hvor mye volum som har blitt gjort i markedet.

Vår Smart Order Router fungerer av seg selv, og er ikke noe du som kunde behøver å ta hensyn til. Du betaler samme kurtasje uavhengig av hvilken markedsplass handelen gjennomføres på, og aksjene vil bli bokført som vanlig til kontoen din.

Historikk

De nye oversiktene viser også historiske handler i et verdipapir. Oversiktene viser imidlertid bare Oslo Børs eller tilsvarende primærmarked, mens intradagsoversikten viser handler for et bredere utvalg markedsplasser.

Historikken strekker seg 90 dager tilbake.

Kostnadsfritt og tilgjengelig for alle kunder

De nye handelsoversiktene er kostnadsfritt tilgjengelig for alle kunder i handels- og analyseplattformen vår. Oversiktene er kostnadsfrie for alle kunder, og ligger tilgjengelig på alle nordiske og amerikanske verdipapirer.

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Som privatkunde hos Pareto Securities kan du ta del av kunnskapen, verktøyene og mulighetene et ledende nordisk meglerhus gir deg. Handle med avanserte aksjehandelstjenester i 80 prosent av verdens kapitalmarked, få tilgang til fundamentale aksjeanalyser på ca. 300 nordiske aksjer, og personlig service fra erfarne aksjemeglere.

Prøv oss ut i tre måneder med våre beste betingelser, full analysetilgang og populære Infront Web Trader.

Er du aktiv i aksjemarkedet?

Et dedikert team med aksjemeglere gir deg raskt og profesjonell hjelp. Med lang erfaring innen handel og day-trading kan vi hjelpe med både tekniske og markedsrelaterte problemstillinger.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt for en samtale om hva vi kan tilby deg.

Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES