Paretopodden med Viktor Hovland: Slik skaper golfesset prestasjoner i verdensklasse

Viktor Hovland gjester Paretopodden på sommerferie hjemme i Norge. Der snakker golfesset blant annet om hvordan han bruker statistikk aktivt for å prestere bedre, den økte golfinteressen i Norge og hvordan han planlegger fremover.

Del med andre

Pareto Securities

No

Golfyndlingen Viktor Hovland er verdens 11. beste mannlige golfspiller, den høyest rangerte spilleren i Norden og har vært første nordmann til å vinne i både PGA-touren og Europatouren.

Nylig tok han en etterlengtet sommerferie, og tok en tur innom våre kontorer i Oslo for en podcast-prat.

- Det har vært deilig å få feriert litt hjemme. Jeg har ikke vært mye hjemme om sommeren de siste par årene, og snart braker det løs igjen med nye turneringer, sier Hovland i Paretopodden.

Lytt til hele episoden her:

Episoden kan også lyttes til via Spotify eller Apple Podcast.

Vi i Pareto Securities er stolt sponsor av både Hovland og golfkollega Kristoffer Ventura. Begge har i de siste par årene hevdet seg internasjonalt, og med deres stadige bragder kommer økt interesse blant det norske publikumet.

- Det virker som om folk har begynt å følge mye mer med på golf. Tidligere har jeg vært hjemme i karantene og strenge coronaregler. Da fikk jeg ikke dratt noe særlig ut og kjent noe på det trøkket. Her om dagen skulle jeg spille en ettermiddagsrunde hadde det møtt opp et par hundre stykk for å se på. Det er kjempegøy at folk begynner å følge mer med på golf, sier Hovland i podcasten.

Sammen med Investment Banking-sjef i Pareto, Christian Moxon, snakker Hovland mer om hvordan han bevarer den norske tilhørigheten, hvordan han bruker statistikk aktivt og planer fremover.

Les mer om vårt samarbeid med Hovland.

Disclaimer:

Pareto Securities' podkaster inneholder ikke profesjonell rådgivning, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning. Handel i verdipapirer medfører til enhver tid risiko, og historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Pareto Securities er verken rettslig eller økonomisk ansvarlig for direkte eller indirekte tap, eller andre kostnader som måtte påløpe ved bruk av informasjon i denne podkasten.

Se våre nettsider https://paretosec.com/our-firm/compliance/ for mer informasjon og full disclaimer.

Del med andre

Kom i gang med velkomsttilbudet vårt Pareto START

Opplev fordelen av å trade hos et fullservice meglerhus

Bli kunde og start med tre måneder med våre beste betingelser og full analysetilgang.

SISTE NYTT FRA PARETO SECURITIES